www.imsict.nl

SYSTEEM EN NETWERKBEHEER

Professioneel ICT-onderhoud: Veilig en up-to-date werken

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw ICT-systemen? IMS biedt u een complete oplossing voor een veilige en efficiënte ICT-omgeving. Dankzij onze proactieve aanpak en geavanceerde tools houden wij uw ICT-systemen 24/7 in de gaten.

Met onze automatische updates voor servers, clients, netwerkapparatuur en printers bent u altijd verzekerd van de nieuwste beveiligingspatches en optimale prestaties. Daarnaast maken we gebruik van krachtige monitoringtools zoals Datto RMM om potentiële problemen vroegtijdig te signaleren en op te lossen.

Om uw waardevolle data te beschermen, bieden wij uitgebreide back-up oplossingen op basis van Veeam of Altaro. Zo bent u verzekerd van een snelle en efficiënte herstelprocedure bij eventuele dataverlies.

Onze ervaren ICT-specialisten zorgen voor een stabiel en veilig netwerk, waarbij we regelmatig updates en optimalisaties uitvoeren op uw firewalls, switches en andere netwerkapparatuur. Daarnaast bieden we diverse oplossingen voor werkplekbeheer, zoals endpoint protection en remote management, om uw medewerkers veilig en efficiënt te laten werken.

Scroll naar boven